16:31 - 24 Korrik 2019

Red Rain edhe këtë vit do jetë pjesë e eventit Beerfest Kosova, i cili do mbahet për 4 netë me radhë, ju do të mund të argëtoheni me program të mrekullueshëm artistik duke shijuar coctails special për ju me shije të ndryshme me çmime promovuese nga Red Rain.

Ejani dhe vizitoni këndin Red Rain.

https://www.facebook.com/redrainkosova/photos/a.686679938096534/2256390941125418/?type=3&theater