15:51 - 21 Qershor 2022

Një ngjarje e paprecedentë ka ndodhur në Hjuston ku dy burra u përplasën fizikisht për një shezllon.

Dy baballarë shpalosën aftësitë e tyre në boks gjatë pushimeve, dhe video për pasojë u bënë virale orët e fundit.

Ngjarja ka ndodhur në një hotel në Hjuston , konkretisht në zonën e pishinës, e cila ishte plot me turistë, ndaj nuk kishte shezllon.