15:42 - 14 Mars 2023

E themeluar në vitin 2007-të, me aktivitete inovative, prodhuese dhe të tregtisë në tekstil, veçmas veshjeve sportive dhe të brendshmeve për dy gjinitë, S//SPRINT është kompania e pare vendore që me një kualitet tejet të lartë po konkurron brende te famshme an e mbanë botes.

Produktet e S//SPRINT janë të cilësisë së lartë, të inovuara nga pambuku i butë e i pastër, duke siguruar komoditet dhe qëndrueshmëri. Për më tepër, produktet janë të riciklueshme dhe në përputhje me standardet e mbrojtjes së mjedisit.

Për shkak të dinamikës së punës dhe kërkesës për prezencë në treg, S//SPRINT ka rritur kapacitetin prodhues, me ç ‘rast kane trefishuar numrin e punëtorëve (mbi 92% gra).

S//Sprint ofron një gamë të gjerë të produkteve tekstilë, duke përfshirë:

 • Veshje sportive: S//SPRINT prodhon veshje sportive të larmishme si pantallona sportive, këmisha sportive, jakna sportive, etj., të dizajnuara me qëllim për t’i përshtatur më së miri kërkesave të atletëve dhe të bëjnë që ushtrimet të jenë më të rehatshme dhe efektive.
 • Trenerka: Trenerkat janë produkte me shumë qasje në S//Sprint, duke ofruar trenerka të buta, të përshtatshme dhe shumë të lehta për të siguruar maksimumin e komoditetit.
 • Maica: S//SPRINT prodhon maica me cilësi të lartë dhe qëndrueshmëri, të përshtatshme për të ndjekur trendet aktuale të modës dhe për të përshtatur më së miri nevojat e klientëve.
 • Duksa: Duke ofruar modele të ndryshme dhe dizajne të reja, S//Sprint prodhon duksa për të ndihmuar klientët të jenë të rehatshëm në ambientet e tyre të preferuara, si dhe të duken të shkëlqyeshëm.
 • Shorca: Shorcet janë një produkt kryesor në koleksionin e S//Sprint, duke ofruar shumë modele dhe vende të ndryshme të përdorimit, si shorca sportive, shorca plazhi, etj.
 • Bluza: S//SPRINT prodhon bluza të ndryshme, duke përfshirë bluza sportive, bluza casual, bluza të shkurtra dhe të gjata, dhe modele të tjera.
 • Bërrnuda: Bërrnudat janë një produkt i kërkuar për të ndihmuar klientët të jenë të rehatshëm dhe të freskët në ambientet e tyre të preferuara.
 • Boksere: S//SPRINT ofron një gamë të gjerë të boksereve, duke ofruar modele të ndryshme dhe dizajne për të përshtatur me nevojat e klientëve.
 • Kanatier: S//SPRINT prodhon kanatierë me cilësi të lartë dhe dizajne të shkëlqyeshme, për të ndihmuar klientët të shfaqin veten në ambientet e tyre të preferuara.
 • Rroba të brendshme për gra: Rrobat e brendshme për gra janë një produkt kryesor në koleksionin e S//SPRINT, duke ofruar një gamë të gjerë të modeleve dhe dizajneve të ndryshme për të përshtatur më së miri nevojat e grave.
 • Çorape: S//SPRINT ofron një gamë të gjerë të çorapeve, duke ofruar modele të ndryshme dhe dizjne unike.

Në një treg të dominuar nga markat e mëdha të tekstilit, S//SPRINT ka arritur të dalë nga masa duke u specializuar në prodhimin e produkteve organike dhe të riciklueshme. Kjo ka bërë që kompania të krijojë një reputacion të mirë në tregun ndërkombëtar, duke fituar besimin e klientëve në shumë vende të botës.

S//SPRINT mbështetë atletët, njerëzit e sportit dhe klubet sportive, duke promovuar diversitet dhe barazi.