21:08 - 09 Tetor 2020

Rexhep Selimi i VV-së e ka quajtur kryeministrin e Kosovës, Avdullah Hotin kopjues të dobët.

Kjo pasi sipas tij, Hoti nuk e ka origjinale as “punën e sendviqave”.

“Hoti po del kopjues i dobët nuk e ka origjinale punën e sendviqave, modestinë e ka të kopjuar. Nuk është modeste as qeveria aktuale, le të na kursen diku tjetër, mos të na kursej për një sendviq”, është shprehu Selimi në “Dhomën e Rrëfimit”.

Selimi ka shtuar se qeveria aktuale nuk ka arritur asnjë sukses dhe se menaxhimi i pandemisë ka qenë skandaloz.

Shiko emisionin e plotë:

http://video.gjirafa.com/dhoma-rrefimit