21:17 - 09 Tetor 2020

“Vet fakti se Specialja është një gjykatë që ka të bëj vetëm me shqiptarët tregon se ku e ka qëllimin. Por, unë jam i sigurt se e vërteta do të jetë në anën e UÇK-së dhe të së drejtës”.

Kështu ka deklaruar, Rexhep Selimi ish-pjesëtar i UÇK-së.

Në emisionin “Dhoma e Rrëfimit”, ai ka thënë se i dhimbset koha dhe çmimi që luftëtarët e lirisë po e paguajnë padrejtësisht.

“Nuk është e lehtë me u përballë ne si ish-luftëtarë me diçka që nuk kemi pasur të bëjmë. Atje përballë është një armik i shtetit tonë. Nuk është dashur të krijohet Gjykatë Speciale aq më tepër në baza etnike dhe në paragjykim të luftës së drejtë. Tani me të po përballen edhe ata që e kanë krijuar vet. Nuk do doja t’i dëgjoja duke u ankuar për këtë gjykatë ata që e kanë krijuar”, ka shtuar Selimi.

Emisioni i plotë këtu:

http://video.gjirafa.com/dhoma-rrefimit