14:48 - 14 Shkurt 2020

Shell Kosova, njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se me rastin e ditës
së pavarësisë me datën 17 shkurt 2020 do te kenë zbritje -7 cent për të gjithë konsumatorët në të gjitha llojet e karburanteve Shell.

Shell Kosova është e perkushtuar që të sjellë cilësi dhe çmime sa më të volitshme për
qytetarët e Kosovës në produktet e saj që ofron dhe jo vetëm me karburantet, por edhe në shërbimet dhe produktet tjera të kualitetit të lartë.

Tags: