13:45 - 21 Janar 2022


Prania e lëngjeve bën më të këndshme momentet kur jemi në shoqërimin e miqve dhe familjarëve tanë më të dashur.
Që këto momente të jenë të paharruara për ju, për familjarët dhe miqtë tuaj, pranë jush është brendi i shijes botërore Jaffa Champion, që ju ofron llojllojshmëri shijesh. 

Me përmbajtje të lartë frutash, është e parezistueshme dhe unike secila pije e brendit Jaffa Champion, e cila ofron këto lloj shijesh: Dredhëz, Orange, Pjeshkë, Multivitamin, Boronicë, Ice Tea, Lemonade, Mollë etj.

Brendi i i shijes botërore Jaffa Champion përveç shijes së jashtëzakonshme, përmban një sërë benefitesh shëndetësore si vitamina dhe minerale që ndikojnë në përmirësimin e shëndetit.

Mjafton që ju të zgjidhni shijen e preferuar dhe të përfitoni shumë benefite nga konsumimi i brendit Jaffa Champion. 

Jaffa Champion, shije që të gjithë i dëshirojnë!