15:59 - 03 Nëntor 2022

Familjarët e kishin vendosur në shtëpinë e pleqve Orenda në Pejë për një kujdesje më të mirë. Por Minire Nura, në atë shtëpi përjetoi ndër ditët më të këqija të jetës së saj.

Infermieret e Orendas e keqtrajtuan, e rrahën e u tallën me të. Ato nuk treguan pikë mëshire, duke harruar se kishin të bënin me një nënë. Nënë të një djali që kishte dhënë jetën për lirinë e Kosovës.

Në videon e cila është bërë virale, shihet infermierja Aurona Pelaj ku për 58 sekonda e godet brutalisht 10 herë të moshuarën.

Dy infermieret, Aurona Pelaj dhe Altina Rexhepi që sulmuan viktimën dhe Remzie Kuqi e cila e incizoi ngjarjen, përfunduan në pranga të policisë.

Për më shumë shikoni videon: