15:50 - 05 Korrik 2022

Edhe këtë vit, rrjeti më i madh i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur OFERTAT dhe
ZBRITJET më të mëdha në vend për Festën e Kurban Bajramit!

Ofertat dhe zbritjet ju presin në shumë artikuj të ndryshëm duke përfshirë; produktet
ushqimore dhe shtëpiake, produktet higjienike, veshmbathjet si dhe shumë e shumë produkte
të tjera…

Shfletoni Fletushkën

Urime Festa e Kurban Bajramit!
Viva Fresh Store
Përfito me tepër!