17:42 - 20 Maj 2022

Është mbajtur protesta e thirrur nga sindikalistët e arsimit për përmbushjen e kërkesave të tyre.

Kritika të shumta ata i drejtuan në adresë të Qeverisë Kurti dhe se nuk do të ndalen deri të arrihet një zgjidhje.

Ata për Gazetën Insajderi shprehën paknaqësitë e tyre dhe patën edhe disa porosi për kryeministrin.

Për të parë çfarë thanë ata shikojeni videon e bashkangjitur: