10:25 - 25 Qershor 2022

Një paradë e LGBTQI+ e planifikuar për këtë të shtunë në Oslo është anuluar për shkak të të shtënave.

Dy bare dhe një qendër e komunitetit gay, u sulmuan.

Policia e lidhi ngjarjen me marshimin LGBTQI+ dhe për këtë arsye anuloi të gjitha ngjarjet që lidhen me “Oslo Pride”.

Ende nuk ka asnjë informacion tjetër sa i takon autorëve.