20:53 - 04 Gusht 2022

BMW i7 i parë ndonjëherë është tani në linjat e prodhimit së bashku me Serinë e re 7 në fabrikën e kompanisë në Dingolfing, Gjermani.

Sipas mediave të huaja, dërgesat e para të klientëve janë planifikuar për këtë vjeshtë dhe duket se prodhuesi i automjeteve është ende duke bërë rregullimet përfundimtare të dyshes luksoze.

Dhe prototipe të pakumufluara u kapën së fundmi duke lëvizur në Nurburgring, duke sugjeruar se ndoshta po bëhen disa ndryshime përfundimtare.

Atje janë vënë re të paktën dy automjete të ndryshme testimi G70 supozohet që njëra prej këtyre makinave fuqizohet nga energjia elektrike.