15:51 - 05 Gusht 2022

Adaptimi me një shije të preferuar, bënë që kudo që të udhëtojmë jashtë vendit, të hezitojmë të shijojmë produktet tjera, e sidomos ato të konsumit ditor.

Por shpesh ndodhë që edhe mos të pranohen shije e brendeve tjera, për shkak mungesës së cilësisë, prezencën e faktorëve të ndryshme, të cilat për neve janë të pa pranueshme.

Por, ky problem nuk ekziston me brendin e njohur Jaffa Champion i cili i ka thyer kufijtë ndërkombëtarë me shijet e tij.

Shije të llojllojshme me paketime të ndryshme, konsumatorët e brendit të njohur mund ti gjeni në shumë shtete të kontinenteve të ndryshme:

Shqipëri, Maqedoni, Mali të Zi, Zvicër, Gjermani, Austri, Belgjikë, Francë, Suedia, Mbretëria e Bashkuar, Bullgari, USA, Australi, Greqia, Spanjë, Hong Kong, French Guanaja, Xhamajka,Trinidad dhe Tobago, Kina, Filipinet, Qatar, Emiratet Arabe dhe Maltë.

Por jo vetëm kaq, brendi i njohur është duke punuar që vazhdimisht të zgjerojë shtirjen dhe premton
që shumë shpejt do jetë prezent edhe në lokacione të reja.

Udhëto dhe shijo freskinë e verës me Jaffa Champion.