17:04 - 03 Mars 2022

Themelimi i Fondit për Siguri nga Qeveria Kurti, ka zgjuar interes të madh te qytetarët.

Si e mirëpritën këtë gje ata dhe sa do ta ndihmonin këtë nismë, për Gazetën Insajderi u përgjigjën edhe pensionistët.

I moshuari u shprehë i gatshëm ta dhurojë disa para nga pensioni i tij për Fondin për Siguri.

Për të parë shumën që dha qytetari klikoni në videon e mëposhtme: