20:26 - 18 Nëntor 2022

Ndër qytetarët që më së shumti përmenden për trimërinë  e tyrë në luftën e fundit në Kosovë padyshim që janë drenicasit.

Ish-ushtari i UÇK-së, Maliq Elshani nga fshati Krajkovë ka rrëfyer për momentet më të rënda gjatë luftës dhe vështirësitë për mbijetesë në atë kohë.

Grumbullimi i armëve për t’i dalë zot vendit ka qenë një ndër sfidat parësore të luftës e sidomos nën rrezikun e okupatorit serb.

Maliqi për Insajderin ka treguar se si janë siguruar ato.

Për më shumë shikoni storien e plotë: