13:00 - 25 Maj 2023

Është vrara një ari në Brezovicë. Raportohet se ai disa herë ishte shfaqur në zonat e banuara.

Policia e Kosovës tashmë ka nisur intervistimet dhe po merret me rastin

Ariu ishte filmuar disa herë nga qytetarët, ndërsa vraponte në zonën e Brezovicës.

Në pamjet e publikuara në Facebook, ariu i cili është vrarë shihet afër një kontejneri, teksa qenë vazhdojnë të lehin karshi tij.

Tags: , ,