09:31 - 27 Dhjetor 2021

Nga Ylli Dylgjeri

Batoni eshte fiks Shef Marketingu per Spital!

Bravo Allajbeu! Bravo se ke gjetur fiks njeriun per te bere Marketing. Qenke profesionist.

Vetem nje njeri si Baton Haxhiu i ploteson kushtet per te sjelle paciente Ty ne Spital.Ti sjell nga Shqiperia, Kosova dhe Serbia. Edhe Ti Spitalin e Hapur e ke, si Ballkani qe po duam te bejme.

Eshte prototipi qe i ka bere, i ben, e do ti beje njerzit te semuren me delirin e Tij, me mashtrimin e Tij, me te zeza e Tij. Keto njerez na duhen. Keto njerez sjellin leke.

Keto ta mbushin mendjen, kuleten, Ty dhe Atij. Keto njerez mbajne ne kembe sisteme autokratesh e jo mos mbajne ne kembe sisteme sakatesh ne Spitalet shqiptare.

Eshte gjetje qe do ta kete zili çdo amerikan paçka se spitali yt ska lidhje me ameriken…

Ahh po:

Batoni me 18 mije Eurot ka gjetur te Ty Ameriken e vertete e Jo Ameriken e propagandes.

Ta gezosh Batonin zoti Allajbeu! Pas kesaj, i pafsh hajrin spitalit.E ke çuar PR ne M..t

Ndreqe prap tani.

Sa te semure do?

*** *** ***

Reagimi i Batonit

Deliron Baton ne Media

Haxhiu:

Meritojmë 100 mijë euro në muaj! Bëjmë nga 3 emisione dhe s’na e di askush!

Gazetari Baton Haxhiu ka dënuar publikimin e pagave të qytetarëve shqiptarë dhe se rroga e tij nuk ka pse të bëhet publike, pasi këto janë të dhëna sekrete personale.

Baton Haxhiu kërkon dënimin e personit përgjegjës për ekspozimin e këtyre të dhënave, por deliroi duke u shprehur se këto gjëra që bëjmë ne, në botë kushtojnë më shumë se 100 mijë euro.