14:56 - 28 Shtator 2022

Ariani Company, përveç cilësisë së ndërtimeve, rahatisë dhe sigurisë, siguron deri në 70% hapësira të bukura gjelbërimi dhe një ambient sa më të bukur dhe të pastër për ju dhe familjet e juaja.

Në qytetin e Mitrovicës pak minuta nga qendra e qytetit e me pamje nga malet e Shalës, kompleksi “Amina” do të jetë shtëpia që gjithmonë e keni dashur.

Kompleksi “Amina” do të jetë i përbërë nga ndërtesa 5 katëshe, me 3 banesa në një kat. Kompleksi përmbanë parking, çerdhe për fëmijët tuaj si dhe depo në dispozicion.

Ariani Company ka për qëllim krijimin e një ambienti sa më komod dhe të rehatshëm si dhe nuk e harron rëndësinë e prezervimit të hapësirave gjelbëruese.

Zgjedh rahatinë, zgjedh Ariani Company