15:09 - 09 Tetor 2019

Konsiderohet me të drejt vetura më e preferuar e segmentit të vet – Renault Clio është bërë pjesë dominuese e pakontestueshme e rrugëve të Kosovës.

Dhe, ikona e komunikacionit rrugor tashmë ka evoluar dhe po fillon një epokë të re me dizajn e tipare të shumta teknologjike.

Në një ceremoni solemne, Auto Mita ka prezantuar Clion e ri në ngjyrë të portokalltë që ndryshe njihet edhe si një prej ngjyrave më të popullarizuara – Valencia.

Suksesi i Clio është i pakontestueshëm – vetuar e Renault e njohur për prakticitetin, dizajnin modern dhe shpenzimet e ulëta, kësaj radhe në versionin e ri vjen me ndryshime e teknologji të avancuar.

Në këtë prezantim ku prezent ishin adhurues të veturave e partnerë të Auto Mita, u tha se pritet që edhe Clio 5 të jetë një storie e jashtëzakonshme suksesi ashtu siç ishte versioni i mëparshëm i Clio që arriti të shitet 1021 herë duke zbukuruar rrugët e Kosovës me veturë që ofron pasionin në vozitje.

Ikona Clio vjen në disa motorë të ndryshëm, duke ofruar komoditet, atraksion dhe shpenzime të ulëta, një veturë që i përmbush të gjitha kërkesat.

Për të vizituar ikonën e re të Renault, vizitoni shoëroomin e distributorit të autorizuar për vendin tonë, Auto Mita.

Tags: