×
 • Biznes
 • Biznes / Biznes

  Po kërkoni punë ?

  Insajderi
  02 July 2019 - 16:22
  Klikoni Këtu për t'u bërë pjesë e kanalit të Insajderit në Youtube.

  Ofertat për punë dhe kërkesat për punë janë të vazhdueshme përgjithmonë, për ta arritur një ekuliber në mes të kësaj oferte dhe kërkese,  çdo herë kemi të angazhuar instrumente shtetërore dhe private.

  Rrol kyç në ekulibrin e ofertës dhe kërkeses luajn edhe kanalet e informimit rreth asaj se çka po ofrohet dhe çka po kërkohet.

  Në ditët e sotme nuk vlejnë më shpalljet apo ofertat në gazeta shtypi ose media televizive, radio e media të tjera klasike.

  Sot kemi ueb faqe shumë specifike ku pranojnë ofertat dhe kërkesat duke ofruar mundësi të shumëta si për kompanit ashtu edhe për individet që po kërkojnë punë.

  Në mesin e kompanive që ofrojnë shërbime të tilla, konkurrenca është e madhe, e falë konkurrencës, shërbimet po bëhen dita ditës më të mirë, duke ofruar mundësi të reja, dhe duke ta mundësuar që shumë lehtë të gjësh punën apo punëtorin që po e kërkon.

  Ponsohu.eu është duke sjellur një platformë shumë efikase për të gjithë ofruesit dhe kërkuesit, duke operuar jo vetëm në Kosovë por edhe në Shqipëri dhe Maqedoni.

  E veçanta e Punsohu është që të jep mundësi të njoftohesh edhe me ofruesit nga dhjetra vënde Europiane si, Gjermania, Suedia, Zvicerr, Danimarka, Findalnda e të tjera.

  Dhe është licensuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, për ofertat në vëndet Europiane.

  Si punëkërkues ju mund të njoftoheni shpejtë dhe saktë për punën e re që ofrohet në tregun e punës, po ashtu mund të ngarkoni rezymen tuaj në ueb aplikacionin  e punsohu, që të jeni të gatshëm çdo herë për aplikim, por edhe të ekspospozoheni te kompanitë që po kërkojnë punëtorë.

  Si kompani keni mundësi të qaseni në një numër të madh të aplikantëve dhe ti analizonin dhe përzgjedheni  kandidatët më të mirë për kompanin tuaj.

  Ndër të tjera në punsohu ofrohen edhe shërbimë të tjera si shërbime Marketingu, njoftime për vënde punë apo edhe shërbime për pagesa.

  Rri afër mundësis së re, duke qënë afër punsohu.eu

  OP-ED
  Nga Rubrika

  © 2016-2024 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Impressum

  Kontakt

  Trademark