13:26 - 24 Janar 2023

Dea dhe Amos janë dy banorë që janë parë afër me njëri-tjetrin në shtëpinë e Big Brother.

Mbrëmjen e djeshme teksa janë shtrirë për të fjetur Amos ka tentuar t’i rrëmbejë një puthje bukuroshes.

Amos: Më jep një puthje.

Dea: Jooo.

Amos: Do të të marr arushin.

Dea: Okej (e puth në faqe).

Amos: Edhe faqen tjetër.

Kur Dea bëhet gati ta puthë, Amos kthen kokën dhe tenton ta puthë në buzë.

Tags: ,