16:19 - 14 Tetor 2021

Ardit Çuni ka bërë këtë deklaratë.

“Big Brother VIP”, ka dënuar disa nga banorët e shtëpisë.

Dhe, njëri ndër ta është këngëtari Ardit Çuni i cili krahas tjerave ka folur edhe për programin e shumë komentuar,”Përputhen”.

Teksa po përshtateshin me kushtet e reja, ai tha se Përputhen është krijuar dhe krijohet mbi bazën e një skenari dhe nuk është ashtu si e mendojnë publiku.

“Unë e njoh Tean dhe e dija që në fillim se ajo është e lidhur me Beartin, gjithçka aty është skenar”, tha Ardit Çuni.