08:41 - 02 Prill 2023

Sonte në Prime-in e radhës u futën katër ish – banorët e eliminuar në BBVA.

Kiara, Efi, Ronaldo dhe Bledi ishin më të votuarit e publikut.

Çifti Kiara dhe Luiz u bashkuan sërish në shtëpinë e famshme aty ku nisën lidhjen e tyre.

Mes shumë përqafimesh e puthjesh Luizit iu rikthye buzëqeshja.