×
Biznes
  Titulli i punës: Inxhinier/e Mbikëqyrës/e dhe Projektues/e  në Punët e Instalimeve të Elektrikës I raporton: Udhëheqësit/es të/së Divizionit për Planifikim dhe Projektim Niveli i pagës: 4.1 Orët e Punës:  40 orë në javë Kohëzgjatja e Kontratës: Me kohë të pacaktuar ( puna provuese 3 muaj) Vendi Punës: Rr. “Zija...
Më shumë

© 2016-2023 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Impressum

Kontakt

Trademark