10:36 - 22 Korrik 2021

Kampionët e argëtimit po vazhdojnë rrugëtimin e tyre 3 mujor për t’u rikthyer prapë në qendrat e qyteteve, dhe natyrisht pas pritjes shumë të mirë që i është bërë në qytetin e Gjilanit, po i rikthemi këtij qytetit për të ri-sjellë argëtimin përmes muzikës, vallëzimit e face painting për më të dashurit tanë, fëmijët.

Padyshim që gjatë gjithë eventit, do të freskohemi me pijet e brendit Jaffa Champion.

Ju presim nga ora 18:00 deri në ora 22:00 në sheshin ‘Rexhep Mala  dhe Nuhi Berisha’.