20:46 - 18 Nëntor 2020

Në natën e 8 qershorit radiologu i QKUK-së, Agim Bregaj qëlloi të jetë kujdestar. Vendosi ta ndihmojë një paciente për të cilën e dinte se ishte me Covid-19, kjo i kushtoi. Të nesërmen filluan simptomat e Covid-19 edhe tek ai.


Pas një rentgeni që bëri kuptoje se tanimë edhe ai ishte prekur nga ky virus.


“Lufta” dhe sfida për ta mundur këtë virus për mjekun Bregaj ishte e mundimshme, qëndroi plotë 33 ditë me oksigjenoterapi në Klinikën Infektive.

Nga ky virus ju infektua edhe një i afërm, i cili fatkeqësisht humbi jetën.

Raporti me familjen gjatë kësaj periudhe e mungesa e pacientëve, rikthimi në punë, dëgjojeni rrëfimin e plotë të doktor Bregajt;

Lexo edhe: