19:05 - 17 Tetor 2021

Radio Televizioni Dukagjini ka publikuar rezultatet e EXIT POLL-it të realizuar nga kompania UBO-Consulting.

Nga rezultatet e këtij EXIT POLL-i bëhet me dije se kandidati më i votuar është Gazmend Muhaxheri. Në Pejë nuk do të ketë balotazh.

Në këtë sondazh kanë marrë pjesë mbi 22 mijë qytetarë. Anketat janë realizuar në nëntë komuna. Në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Gjakovë, Pejë, Mitrovicë, Vushtrri dhe Podujevë.

/Insajderi.org