08:49 - 18 Mars 2023

Tre ish konkurrentët e eliminuar finalistë, Vedat Bajrami, Juliana Nura, Artan Thaçi dhe Mbresa Hajrullahu kanë tërhequr çeket e tyre me vlere prej 10 mijë eurosh për secilin prej tyre.

Ky ishte çmimi i premtuar, për të cilin në një prej netëve Prime kishte vendosur ish konkurrenti tjetër BBVK-së, Andi Artani.

I gjendur pranë një zgjidhjeje të vështirë, Andi kishte zgjedhur që të gjithë finalistët të shpërblehen me nga 10 mijë euro nga çmimi i madh.