10:44 - 13 Janar 2021

Guapo është një talent i ri në kategorinë e muzikës Hip-Hop, dhe po ashtu është artisti i parë që ka siguruar kontratë me njërin nga kompanitë muzikore më të mëdha vendorë Gang Gang Entertainment.

Guapo përveç që do t’i realizoj të gjitha projektet në Labelin Gang Gang Entertainment, ai do të jetë edhe nën mentorimin e themeluesit të Gang Gang Entertainment dhe njëherësh njëri nga reperet më të mirë vendor Fero.

Përmes një postimi në rrjetet sociale si nga Gang Gang Entertainment dhe si nga Guapo është njoftuar se artisti i ri së shpejti do ta publikoj projektin e tij të parë nën ombrellën e Gang Gang Entertainment.