16:33 - 06 Gusht 2022

Afro 17 muaj kanë kaluar dhe ankesa e ish-deputetit, Veton Berisha dhe Albert Kinolli nuk po merr përgjigje nga Gjykata Kushtetuese.

Cila është arsyeja që Gjykata nuk po merr vendim? Cilat janë implilimet që ka ky vendim, nëse del në favor të Berishës e Kinollit?

A mundet që ky vendim ta rrëzojë Qeverinë? A mundet ta rrëzojë edhe Presidenten?

Janë këto disa pyetje që marrin përgjigje në rrëfimin ekakluziv të Veton Berishës dhënë për InDoks.

E diel. Ora 20:00. Në Kanal10 dhe live në Insajderi dhe InsajderiTV në YouTube.