12:28 - 27 Nëntor 2021

Për katër vite në Kosovë, grabitje, të armatosura dhe të tjera janë evidentuar mbi 700 raste. Rasti i fundit i tentim grabitjes në Prizren dëshmoi që pos tjerash, pavarësisht hetimit nga Policia, sistemi i drejtësisë ka zbrazëtitë e veta serioze ku persona që po gjykoheshin për dhjetëra grabitje, ishin të lirë. Dyshohet se e kryen edhe aktin kriminal në Prizren.

“Dosja e grabitjeve” me autor Visar Duriqi sjell një rrëfim krejt tjetër për këtë krim. Cilat janë grupet më të rrezikshme të grabitësve. Ekspozohen me emra.

E diel, ora 20:00 në Kanal 10 dhe live në Insajderi dhe Insajdri.TV në YouTube.