15:16 - 20 Nëntor 2021

Tetë muaj më parë simpatizantët e Vetëvendosjes po festonin një fitore si asnjë parti më parë. Disa e quajtën edhe Çlirimi i Kosovës. Tetë muaj më vonë, në Qendër të Prishtinës prapë pati festë. Prapë u grumbulluan shumë njerëz. Prapë arsyeja ishte rezultati i zgjedhjeve.

Me vetëm një dallim: Nuk po festonin simpatizantët e Albin Kurtit. Po festonte një parti tjetër, aty dhe në shumë sheshe të tjera anekënd Republikës.

Kush ia humbi zgjedhjet partisë së Kryeministrit dhe liderit të Vetëvendosjes, Albin Kurti?

E diele, ora 20:00, në Kanal 10 dhe në live në Insajderi dhe në YouTube në kanalin Insajderi.TV