10:35 - 18 Maj 2022

Ndoshta ishte dita e larjes së rrobave?

Julia Fox u drejtua në një dyqan ushqimor në Hollywood të dielën me një përzgjedhje interesante: sytjena pambuku të zeza dhe të brendshme të kombinuara me një xhaketë xhins, çizme deri te gjunjët dhe çantë të krijuar na xhinset – të gjitha këto të krijuara nga Alexander Wang.

Të brendshmet e saj janë pjesë e koleksionit të ardhshëm të Wang-ut, i cili nuk do të jetë i disponueshëm për njerëzit e thjeshtë për t’u blerë deri më 13 korrik.

Dhe ajo nuk hezitoi të mbronte veshjen e saj kur një llogari në Instagram u tall me stilin e saj.

“Unë thjesht mendoj se nëse është e pranueshme nga shoqëria në plazh, duhet të jetë e njëjtë kudo”, tha ajo me shaka, duke ndarë postimin e llogarisë në Instagram Story-n e saj të hënën.

Që kur marrëdhënia e saj e rrëmbyeshme njëmujore me Kanye West e çoi atë në një emër të njohur, Fox ka vazhduar të jetë kryefjalë me stilin e saj të egër.