16:17 - 22 Janar 2022

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë administruar 4.620 doza të vaksinës kundër Covid-19.

Ndërkaq me dozën e dytë janë vaksinuar 799.939 qytetarë.

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.742.039 doza të vaksinës.

Deri më sot janë dhënë 44.143 doza përforcuese dhe 7.866 doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.

Vetëm sot në Kosovë janë regjistruar 3.206 raste të reja me virusin Covid-19..