13:10 - 19 Shtator 2021

Linda Halimi javë më parë kishte paralajmëruar se do të bëjë një ndërhyrje në të pasme.

Ndërhyrjen kirurgjikale ajo e ka realizuar ditën e djeshme dhe siç ka premtuar ka qenë transparente duke publikuar procedurën hap pas hapi.

BBL quhet operacioni përmes të cilit merret yndyra e tepërt nga barku, ijet ose kofshët dhe vendoset në vithe për më shumë volum.

Linda ka treguar se disa javë nuk guxon të qëndrojë ulur ndërsa procedura kushton nga 9 deri në 14 mijë dollarë.

Për të arritur këtë Linda është dashur të shtojë 12 kilogramë për 4 javë para se të bënte ndërhyrjen.

Megjithëse Linda ka publikuar çdo gjë duke u shfaqur lakuriq para kamerave shumë nga pamjet janë fshirë pasi janë raportuar nga ndjekësit në Instagram.