11:57 - 26 Tetor 2021

Ndarja nuk është e këndshme për askënd, megjithëse shumë e pranojnë si përfundim dhe vazhdojnë jetën e tyre.

Nga ana tjetër, tre shenja të horoskopit bëjnë gjithçka për t’u hakmarrë nëse lëndohen emocionalisht, transmeton portal arbresh.info

Binjakët

Një thënie e vjetër kineze thotë: Uluni në breg të një lumi dhe do të shihni kufomën e armikut tuaj duke kaluar. Kjo është pikërisht ajo që është në mendjen e Binjakëve pas ndarjes, të cilët do të presin ditën për të parë ish-partnerin e tyre, tashmë armik, duke vuajtur. Me Binjakët, edhe kur nuk je fajtor, je fajtor për të gjitha.

Luani

Një Luan ju urren pas ndarjes sepse e di që më nuk jeni të bindur dhe nuk e admironi madhështinë e tij. Ai nuk do të bëjë asgjë menjëherë, sepse hakmarrja shërbehet e ftohtë, por do të punësojë shërbëtorë të tjerë që t’jua bëjnë jetën më keq kudo që të shfaqeni. Kundër jush do të organizohet një ushtri e tërë xhelatësh. Qoftë në punë, në rrugë, në të gjitha sferat e jetës në të cilat Luanët janë me ndikim.

Akrepi

Akrepët janë në gjendje të bëjnë planin më të poshtër dhe më misterioze që ish-partneri i tyre të pendohet që ka lindur.