15:27 - 15 Tetor 2020

Posta Urban ofron shërbime të shpejta, sigurta dhe korrekte, për çdo firmë/biznes/individ ,që operon online.

Me ne, puna juaj do të jetë shumë më e lehtë! Si kompani bashkëpunuese që pretendojmë të jemi me çdo kompani, ofrojmë shërbimet më të shpejta, më të sigurta për klientët e juaj dhe për ju, dhe me çmimet më të lira në treg!

  • Për çdo porosi, çmimi është 2€ në të gjithë Kosovën!
  • Çdo porosi për Shqipëri dhe Maqedoni çmimi është 5€.
  • Refuzimet pa pagesë!
  • Mbledhja e porosive bëhet çdo ditë nga ora 17:00 – 20:00 nga e hëna deri të shtunën,(përjashtime bëhen kur ka shumë porosi dhe kërkesa atëherë mbledhja e porosive bëhet edhe të dielave)!
  • Barazimet bëhen çdo të shtune. Me ne biznesi juaj, do të jetë shumë më i suksesshëm. Besojani profesionistëve

Kryejeni punën mirë shpejtë, sigurtë dhe saktë.

Urban – Poste e Shpejte

Urban – Poste e Shpejte Ne jemi këtu për ju, të Shpejtë të Sigurtë dhe të Saktë.

Publiée par Urban – Poste e Shpejte sur Mercredi 26 août 2020