10:48 - 13 Qershor 2022

Në kuadër të programit zhvillimor të FIBA YDF dhe bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Basketbollit të Kosovës dhe asaj të Turqisë, këtë javë në Stamboll të Turqisë janë dukë qëndruar dy trajnerë dhe dy trajnere nga Kosova: Valbona Bytyqi, Hasan Bytyqi, Brahim Veseli dhe Agnesa Robaj.

Qëllimi i vizitës së tyre është avancimi profesional, ku ndër të tjera ata do të jenë mysafirë të Federatës së Basketbollit të Turqisë dhe do të përcjellin stërvitjet dhe ndeshjen finale të Supërligës së Turqisë Fenerbahce- Anadolu Efes.

Po ashtu do të jenë të pranishëm edhe në stërvitjet ë akademive të njohura të Turqisë, që ta shohin nga afër punën të cilën e bëjnë këto akademi.

Tags: , ,