09:33 - 03 Nëntor 2022

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit shihet se çmimi i naftës ka mbetur i njëjtë, ndërsa benzina është shtrenjtuar për një cent.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e ditës së sotme.