×
 • Lajme
 • Lajme

  Mblidhet kryesia e Kuvendit

  Insajderi
  04 March 2016 - 08:32
  Klikoni Këtu për t'u bërë pjesë e kanalit të Insajderit në Youtube.

   

  Kryesia e Kuvendit do të mbajë mbledhje sot me kryetarët e grupeve parlamentare. Mbledhja mbahet prej orës 11:00. Në takim do të shqyrtohen 18 pika.

  Opozita vazhdon të insistojë se nuk do të lejojë punën e Kuvendit të Kosovës. Kryesia do të shqyrtojë pikat për seancën e ardhshme të Kuvendit:

  1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës;
  2. Koha për pyetje parlamentare;
  3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme;
  4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Gazin Natyror;
  5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Rregullatorin e Energjisë;
  6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Energjinë Elektrike;
  7. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Energjinë;
  8. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Tregtinë me Produkte të Naftës dhe Karburante të Ripërtërishme në Kosovë;
  9. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Falimentimin;
  10. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Rregullat e Komunikacionit rrugor;
  11. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Siguri në Punë në Veprimtarinë Minerare;
  12. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për mjekësinë ligjore;
  13. Shqyrtimi i Rekomandimit të Komisionit për Integrime Evropiane lidhur me Programin Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit;
  14. Shqyrtimi i Raportit të Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për standardizimin;
  15. Propozimi për formimin e Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës;
  16. Propozimi për formimin e Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media;
  17. Propozimi i Grupit Parlamentar të PDK-së, për emërimin e anëtarëve në komisionet Parlamentare;
  18. Formimi i Organit Përzgjedhës të Pavarur për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit Sot do të mbahet mbledhja e radhës e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës me kryetarët e grupeve parlamentare.

   

  OP-ED
  Nga Rubrika

  © 2016-2024 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Impressum

  Kontakt

  Trademark