11:25 - 11 Janar 2023

Banorja më e re e Big Brother, Mbresa është këngëtare e muzikës ‘pop’. Kënga e saj më e njohur është remixi i “këngë moj”. Ajo fillimisht kishte publikuar një këngë në gjuhën angleze, dhe kurioziteti u rrit nga masa.

Me zërin karakteristik, Mbresa në këngët shqip numëron klikime të shumta.

Në një intervistë për njërin nga televizionet në Kosovë, këngëtarja ka treguar se në fillim nuk i kishte kushtet të merrej me muzikë.

Mbresa Hajrullahu - Biografia

“Kurrë se kam pas një jetë luksoze, nuk i kishim kushtet me shku me u merr intensivisht me muzikë” – kishte thënë ajo.

Ajo tutje kishte treguar se më vonë kishte filluar të shkruante tekstet edhe vet.

Mbresa Hajrullahu - profili

Mbresa thotë se eksperiencat me dashuri e bëjnë të shkruaj tekstet.

Këngëtarja në intervistat e saj kishte rrëfyer edhe një histori emocionuese me motrën e saj.

“Me 10 vjet ka ditë me gatu, me bë bukë. E falënderoj shumë. Tri vite e gjysmë është më e madhe, por është kujdes për mua”- kishte treguar ajo.

Mbresa Hajrullahu, interviste

Ajo që dihet është se Mbresa kohët e fundit kishte pauzuar nga muzika pasi kishte filluar të merrej edhe me gatimin e ëmbëlsirave.

Këngëtarja kishte treguar se ka disa lokale në Prishtinë që i furnizon me ëmbëlsira.

Në Big Brother këngëtarja është parë e qetë. Megjithatë, mbetet të shihet se çfarë do të servojë më tutje.

Gazeta Insajderi