13:59 - 14 Tetor 2021

Prej dy ditësh, Fifi dhe Graniti nuk e kanë parë njëri-tjetrin, sepse këngëtarja ka qëndruar në dhomën e dënimeve për shkak se ka thyer disa nga rregullat e shtëpisë së “Big brother VIP”.

Bashkë me të ishin edhe Paloma, Ardit Çuni dhe Ilir Shaqiri.

Mirëpo tashmë dënimi ka mbaruar dhe të gjithë janë lënë të lirë që t’i bashkohen pjesës tjetër të banorëve.

Me këtë rast, Granit Cana, i cili ka krijuar një raport shumë të afërt me këngëtaren, u kujdes që t’i bëjë asaj një surprizë mjaft romantike.

Ish-futbollisti kishte vendosur disa qirinj dhe trëndafila mbi shtratin e Fifit për t’i uruar mirëseardhjen. Këngëtarja u shfaq shumë e emocionuar dhe u fsheh në dollap, gjatë kohës që të gjithë banorët e tjerë erdhën në dhomë për të parë se çfarë po ndodhte.

Gjersa Graniti iu drejtua Fifit gjatë bisedës me të se krevati i është dukur bosh pa të.

“Krevati dukej bosh pa ty” tha Graniti.