15:18 - 15 Mars 2023

Autoritetet në Teksas, SHBA, kanë arrestuar një grua që vrau djalin e saj 4-vjeçar në sy të gjyshes së tij. Monica Figueroa, e cila është emri i nënës së arrestuar , akuzohet për vrasjen e djalit të saj 4-vjeçar, Grayson, ndërsa në lidhje me këtë rast u arrestua edhe gjyshja e tij, Mary Johnson.

Siç njoftoi policia e qytetit, ku ndodhi vrasja, ka qenë Johnson ajo që i ka njoftuar duke thënë se vajza e saj kishte qëlluar Grayson.

Kur policia mbërriti në shtëpi gjeti trupin e 4-vjeçarit të mbuluar me batanije me gjyshen e tij duke i përshkruar se ajo kishte parë vajzën e saj të shtrirë mbi batanije dhe duke e goditur me thikë.

Gjyshja e 4-vjeçares megjithatë nuk ka reaguar por është larguar nga shtëpia pas kërcënimeve që ka marrë nga vajza e saj.