23:00 - 20 Tetor 2020

Përgjatë avancimit të teknologjisë ndër vite, sulmet kibernetike janë rritur në formë eksponenciale, së bashku me to edhe ndërlikueshmëria e tyre. Bizneset, institucionet dhe organizatat në tërë botën kanë nevojë për siguri dhe integritet të sistemeve të tyre, gjë që e rritë nevojën për ekspertë të sigurisë kibernetike për tregun vendor dhe ndërkombëtar.

Andaj, ICK së bashku VOID | International dhe ekspertin e sigurisë Elvin Mala kanë krijuar programin e trajnimit për shkathtësi të avancuara në fushën e sigurisë kibernetike – Cyber Unity.

Cyber Unity është program i trajnimit intenziv 6-mujor për mbrojtje dhe sulm kibernetik, me karakter edukativ, udhëzime për sjellje etike, që synon të krijojë gjenerata të njohësve të sigurisë kibernetike për tregun vendor dhe ndërkombëtar. Përveq trajnimeve, Cyber Unity do të organizojë ngjarje, gara, vizita dhe workshops në tema të ndryshme që lidhen me teknologjinë, sigurinë dhe inovacionin.

Aplikimet e hapura deri më 1 Nëntor, për më shumë info dhe aplikim klikoni këtu

https://ickosovo.com/training/courses/cyber-unity-cyber-security-training