10:37 - 22 Mars 2023

Ditën e djeshme disa postime dhe deklarata të ish fituesit të BB, Anaid Kaloti, kanë bërë lëmsh rrjetin .

Në një video live në Tiktok, Anaidi u shpreh se Instagrami i Luizit është dashur të merret prej kohësh nga TCH, e pas hapjes së “GoFoundMe” pa lejen e Luizit, produksionit i lind e drejta që të thotë se imazhi i tij po keqpërdoret jashtë.

Ndaj, motra e Luizit bëri ndryshimin e papritur duke i vënë emrin e saj Instagram-it për të mos përfunduar në duart e produksionit.

Por, sot motra e Luizit ka marrë vendimin që ta bllokojë fare llogarinë e tij.