22:32 - 27 Nëntor 2022

Mbretëresha e muzikës pop, Madonna (64), së fundmi ka postuar shumë foto të çuditshme në Instagramin e saj, por këtë herë ka befasuar me foto familjare me rastin e Ditës së Falënderimeve Amerikane.

Madonna rrallë publikon foto me fëmijët e saj, kështu që pothuajse askush nuk e mban mend se si duken ata.

Madonna publikoi një foto me Lourdes (26), e cila jeton vetëm për një kohë të gjatë, djalin e saj Rocco (22), i cili jeton me babanë e saj Guy Ritchie në Londër, si dhe janë fëmijët e birësuar David (17), Mercy James. (16) dhe binjakët Esther dhe Stelle (10).

“Jam shumë mirënjohëse”, ka shkruar Madonna në postimin e saj në Instagram.

Kujtojmë që Madonna ka pasur Rocco-n me regjisorin e famshëm dhe derisa ishin bashkë, ajo ka adoptuar edhe Davidin si një fëmijë 13-muajsh. Lourdes lindi me partnerin e saj Carlos Leon. Pas Davidit, ajo adoptoi edhe Mercy James në vitin 2009, dhe në vitin 2017 ajo mori në jetë binjakët e atëhershëm katërvjeçar.