×
 • Lajme
 • Hulumtime
 • Hulumtime/Analiza / Hulumtime

  Pas zbulimit për nepotizëm në QKMF Shtime – Anulohet konkursi ku u pranua si mjek nipi i kryetarit dhe vëllai i drejtoreshës

  Insajderi
  27 July 2023 - 16:06

  Është anuluar konkursi për pozitën e ‘doktorit të Mjekësisë së Përgjithshme’ për Qendrën e Mjekësisë Familjare ‘Vezir Bajrami’ në Shtime pas ankesës së një kandidate për nepotizëm, shkruan Insajderi.

  Në konkursin e hapur me 20 prill 2023 nga Komuna e Shtimes për katër doktorë të Mjekësisë së Përgjithshme, pas intervistës me gojë dhe testit me shkrim u përzgjodhën katër kandidatë.

  Në mesin e kandidatëve fitues ishte vëllai i kryetarit Qemajl Aliu, Agon Aliu, dhe vëllai i UD drejtoreshës së QKMF’së, Pranvera Bajrami, Qëndrim Bajrami.

  Por, pas shpalljes së këtyre rezultateve, kandidatja që nuk u pranua në këtë konkurs, bëri ankesë tek Komisioni për Shqyrtimin e Ankesave.

  Në ankesën e siguruar nga Insajderi, thuhet se E.B kishte parë administratoren afër një kandidati duke ia treguar përgjigjet.

  Katër ditë më vonë, Komisioni për Shqyrtimin e Ankesave aprovoi pjesërisht ankesën e saj anuloi vendimin për pranim të Komisionit përzgjedhës dhe anuloi në tërësi konkursin.

  Në vendimin e KSHA thuhet se pretendimet e ankueses E.B janë të bazuara dhe të provuara.

  Gazeta Insajderi ka kontaktuar kryetarin Qemajl Aliu, UD drejtoreshën e QKMF’së, Pranvera Bajrami dhe kryetarin e Komisionit Përzgjedhës, Ilaz Kadriaj, por deri më tani të tre kanë qenë të paqasshëm për gazetën.

  OP-ED
  Nga Rubrika

  © 2016-2023 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Impressum

  Kontakt

  Trademark