13:17 - 17 Shtator 2021

Të ushqyerit e shëndetshëm është objektiva e çdo njërit nga ne dhe për këtë kujdesemi që çdo përbërës të jetë i zgjedhur me delikatesë dhe në mënyrën sa më të përsosur.

E pa dyshim që në përbërësit kryesor është edhe vaji Floil, i cili me cilësinë e lartë ndikon që ushqimet tona gjatë përgatitjes ti ruajnë:
– Vetitë ushqyese
– Mos të kenë aromë gjatë fërgimit
– Vitamina E dhe K
– Të mos përmbaj kolesterol

Këto e shumë cilësi tjera të larta, bëjnë që vajin Floil të jetë zgjedhja më e mirë për ushqimin tuaj.