16:00 - 10 Shtator 2021

Një pije jashtëzakonisht freskuese, e kombinuar në mënyrë perfekte nga lëngu i portokallit dhe shija e frutave tropikale, bën që shija e Rc Refresher Tropic të jetë një shije jashtëzakonisht freskuese dhe e pranueshme nga konsumatorët e të gjitha grup moshave.

Jo alkoolike dhe me një shije shumë unike është Rc Refresher Tropic, të cilën mund t’a gjeni në gjitha marketet vendore, me dy lloje të paketimeve, 1.5L dhe 0.5L.

Pija tropikale është sjellur nga brendi me traditë shekullore në industrinë e pijeve, Royal Crown, që në Kosovë prodhohet nga kompania e njohur Fluidi.|

Royal Crown, që në Kosovë prodhohet nga kompania e njohur Fluidi.
E gjitha që ju duhet juve, është vetëm ta shijoni për herë të parë këtë produkt dhe më pas ne ju garantojmë që nuk do ta ndërroni asnjëherë.

Rc Refresher Tropic, e pa rezistueshme!\