12:44 - 30 Dhjetor 2021

Pikërisht kur mendojmë se kemi eksperimentuar mjaftueshëm me stilin dhe duam t’i kthehemi tutave, një trend i ri na tërheq drejtë vetes.

Stampimet dhe modelet e përziera patjetër që kanë atë lloj efekti tek ne. Thjesht, ka diçka kaq argëtuese dhe tërheqëse për të parë, për shembull, vija të ndritshme të stiluara në mënyrë të përsosur me copa të katrorëve të vegjël.

Sidoqoftë, kur përpiqemi ta provojmë vetë stilin? Epo, papritmas duket pak më e komplikuar.

Fatmirësisht, pas javëve të modës kemi pa fund mundësi inspirimi.

Ne kemi mësuar gjithashtu se mënyra e duhur për të përzier modelet mbështetet në ekuilibër: nëse një stampim është i madh, vishni atë me diçka të një shkalle më të vogël.

Më poshtë gjeni pesë shembuj për kombinimet më të bukura: